Espoon Syvänsalmenkatu

Espoon Syvänsalmenkatu

Syvänsalmenkadun vuokra-asunnot ovat viihtyisiä ja kohtuuhintaisia koteja Espoon Kaitaalla. 8-kerroksisessa kohteessa on 41 erikokoista kotia yksiöistä perheasuntoihin. Syvänsalmenkadun kodit valmistuvat Finnoon Djupsundsbäckenin hiilineutraalille alueelle, jossa energiankulutus on minimoitu. Talon katolle asennetaan aurinkokeräimiä, joilla lämmitetään rakennuksen käyttövettä.

Kohde sisältää yhden asuintalon, jossa on yhteistiloja, kaksi matalaa siipeä, joihin tulee ulkoiluvälinevarastot sekä oleskelu- ja leikkipihan ja syväkeräysastiat. Pihalla on yksi autopaikka liikuntaesteiselle, muut autopaikat (22 kpl) sijaitsevat läheisessä pysäköintihallissa. A-Kruunun Syvänsalmenkadun vuokrakodit rakennetaan Kaitaantien eteläpuolelle meren läheisyyteen.

Monipuoliset palvelut ja ulkoilumahdollisuudet ovat alueella lähellä. Espoon Rantaraitti ja merelliset maisemat ovat alle kilometrin päässä, Finnoon tuleva metroasema tulee kävelyetäisyydelle, ja sen ympärille kasvaa urbaani palvelukeskittymä. Ison omenan kauppakeskuskin on vain parin kilometrin päässä, jo nyt Matinkylään pääsee metrolla Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Sijainti Länsiväylän läheisyydessä on autoilijoidenkin kannalta toimiva.
 

Perustiedot
Osoite: Syvänsalmenkatu 5B, 02260 Espoo
Asuinalue: Kaitaa
Tyyppi: Kerrostalo
Huoneluku: 1h+ kt + alk – 4h + kt
Pinta-ala: 39,0–79,5 m²
Asuntoja: 41 kpl
Valmistuu: 11/2022 (arvio)
Esite: Katso kohde-esite

Kohteen hakuaika on 28.6.–10.7.2022, jonka jälkeen haku on jatkuva.

Olemme sähköpostilla yhteydessä asuntotarjouksen saajiin 19.9.2022 mennessä. Emme pysty tiedottamaan valinnoista kaikkia hakijoita, vaan olemme yhteydessä vain niihin hakijoihin, joille pystymme asuntoa tarjoamaan. Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan väliaikatiedusteluihin.

Arvioituja etäisyyksiä
Iivisniemen päiväkoti 1.6 km
Soukankujan päiväkoti 3.4 km
Merenkulkijan päiväkoti 3.9 km
Espoonlahden päiväkoti 4.4 km
Kaitaan koulu 600 m
Kaitaan lukio 700 m
Iivisniemen koulu 1.1 km
Espoonlahden lukio 3.0 km
Soukan koulu 3.4 km
Storänges Skola 3.9 km
linja-autopysäkki 550 m
Lidl Hannus 1.2 km
K-market Iivisniemi 1.2 km
Matinkylän Metroasema 2.6 km
Ostoskeskus Iso Omena 3.1 km
Ostoskeskus Lippulaiva 4.7 km
Espoonlahden jäähalli 3.3 km
Espoonlahden urheilupuisto 3.4 km
Espoonlahden uimahalli 3.8 km
Hanikan luontopolku 4.5 km
Hanikan uimaranta 4.5 km
Soukan terveysasema 2.9 km
Espoonlahden sosiaali- ja terveysasema 3.4 km