Helsingin Länsisatamankatu

Helsingin Länsisatamankatu

Länsisatamankadun vuokra-asunnot ovat viihtyisiä ja kohtuuhintaisia koteja urbaanissa Jätkäsaaressa Helsingissä. 8-kerroksisessa kohteessa on 47 erikokoista kerrostaloasuntoa merellisessä ympäristössä aivan Hyväntoivonpuiston naapurissa. Osa asunnoista on uudenlaisia, yhteisöllisiä ryhmävuokra-asuntoja.

A-Kruunun Länsisatamankadun vuokrakodit rakennetaan keskeiselle paikalle Jätkäsaaren palvelukorttelikokonaisuuteen. Korttelikokonaisuuden kantavana ideana on sujuva arki ja asuminen, yhteisöllisyys, ihmisten väliset kohtaamiset ja monipuoliset palvelut ja aktiviteetit eri-ikäisille.

Alueen ydin on kortteleiden väliin rakennettava Gibraltarinaukio, viihtyisä torimainen oleskelualue, joka yhdistyy Hyväntoivonpuistoon. Gibraltarinaukiolle tulee yhteiskäytössä oleva kylätalo, joka luo yhteisöllisyyttä, sekä päiväkoti ja liiketiloja. Alueelle on suunniteltu myös hotelli sekä päivittäistavarakauppa.  A-Kruunun asukkaisen autopaikoista 15 kpl ja lähialueen asukkaiden yhteiskäyttöautot tulevat sijaitsemaan läheisissä autohalleissa, 5 autopaikkaa tulee sijaitsemaan Atlantinkaaren pysäköintihallissa. Yhteispiha rakennetaan autohallin valmistumisen jälkeen.

Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet, kehittyvät palvelut, monipuoliset harrastusmahdollisuudet, vehreä kaupunkipuisto ja meren läheisyys tekevät arjesta mukavaa.  Raitiovaunupysäkit sijaitsevat vieressä ja keskustaan pääsee sujuvasti kevyenliikenteen väylää Baanaa pitkin, Ruoholahden metroasemalle kävelee vartissa. Kaupunginosan julkiset taideteokset lisäävät alueen viihtyisyyttä ja korostavat alueen omaperäistä arkkitehtuuria.
 

Perustiedot
Osoite: Länsisatamankatu 29, 00220 Helsinki
Asuinalue: Jätkäsaari
Tyyppi: Kerrostalo
Huoneluku: 1h + kt – 5h + kt + rt
Pinta-ala: 32,5 – 119,0 m²
Asuntoja: 47 kpl, joista 7 kpl on ryhmävuokra-asuntoja
Tiloja: 1 liiketila, 69,5 m²
Valmistuu: 10/2022 (arvio)
Esite: Katso kohde-esite

Kohteen hakuaika on 17.–29.5.2022, jonka jälkeen haku on jatkuva. 

Olemme sähköpostilla yhteydessä asuntotarjouksen saajiin 15.8.2022 mennessä. Emme pysty tiedottamaan valinnoista kaikkia hakijoita, vaan olemme yhteydessä vain niihin hakijoihin, joille pystymme asuntoa tarjoamaan. Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan väliaikatiedusteluihin

Arvioituja etäisyyksiä
Päiväkoti Jätkäsaari 400 m
Päiväkoti Jaala kävellen 550 m
Jätkäsaaren peruskoulu 130 m
Helsingin kansainvälinen koulu 800 m
Etu-Töölön Lukio 1.8 km
Hyväntoivonpuisto 80 m
Ruoholahden leikkipuisto 950 m
Kaapelitehdas 1.0 km
Tanssin talo 1.0 km
Lidl Jätkäsaari 70 m
Alepa Jätkäsaari 700 m
K-Citymarket Ruoholahti 1.2 km
K-Market Ruoholahti 1.2 km
Kauppakeskus Ruoholahti 1.2 km
Ruoholahden terveysasema 1.3 km
Raitiovaunupysäkki 270 m
Länsiterminaali 650 m
Metro Ruoholahti 1.2 km
Helsingin päärautatieasema 4.0 km