Vuokrasopimuksen irtisanominen

Vuokrasopimuksen irtisanominen

Kun haluat irtisanoa vuokrasopimuksesi, tee se aina kirjallisesti. A-Kruunun asunnoissa irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi.

Helpoimmin teet irtisanomisilmoituksen tulostamalla irtisanomislomakkeen täältä. Voit täyttää ja lähettää lomakkeen sähköpostilla osoitteeseen vuokraus@a-kruunu.fi tai A-Kruunu Oy, Arabiankatu 12, 00560 Helsinki.

Irtisanomisaika lasketaan alkavaksi sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana asunto irtisanotaan ja irtisanomisilmoitus on saatettu vuokranantajalle tiedoksi kirjallisesti. Vuokrasuhde päättyy siis aina irtisanomista seuraavan täyden kuukauden loppuun.

Ilmoitathan irtisanomisestasi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, mielellään jo ennen irtisanomisajan alkamista. Tämä auttaa meitä asunnon vuokraamisessa edelleen. Huomaathan, että löydettyämme uuden vuokralaisehdokkaan, lähtökohtaisesti poismuuttava asukas esittelee asunnon uudelle. Tähän kysymme suostumuksesi etukäteen.

Kun olet muuttanut asunnosta, asunto tarkastetaan. Jos asunto on kunnossa, loppuvesilasku ja muut maksut maksettu sekä kaikki kuitatut avaimet palautettu, vakuus palautetaan sinulle lähiviikkojen aikana, viimeistään kuukauden kuluttua poismuutosta.


Lue miten toimia kuolintapauksessa.
Lue myös usein kysytyt kysymykset ja vastaukset poismuuttavalle