Vuokrasopimuksen irtisanominen

Vuokrasopimuksen irtisanominen

Kun haluat irtisanoa vuokrasopimuksesi, tee se aina kirjallisesti. A-Kruunun asunnoissa irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi.

Kehitämme parhaillaan A-Kruunun sähköisiä palveluita.

Auta meitä sähköisen irtisanomisen kehittämisessä. Voit alla olevan linkin kautta irtisanoa asuntosi vaivattomasti ilman erillisen irtisanomislomakkeen täyttämistä. Tarvitset palvelun käyttämistä varten pankkitunnukset. Lähetettyäsi sähköisen irtisanomisilmoituksen, laita asiasta myös sähköposti vuokraus@a-kruunu.fi (otsikoksi sähköinen irtisanominen ja asunnon osoite). Mikäli irtisanomisprosessissa ilmenee ongelmia, ota ongelmatilanteesta kuvakaappaus tai vaikka kännykällä valokuva, niin pystymme korjaamaan mahdolliset ilmenneet ongelmat nopeammin. Otamme mielellämme myös palautetta vastaan palvelun käytettävyydestä.

Kaikkien kesä-heinäkuussa sähköisen palvelun kautta asuntonsa irtisanoneiden kesken arvotaan kaksi kahden kappaleen leffalippupakettia.

Jätä sähköinen irtisanomisilmoitus tästä.

Irtisanomisaika lasketaan alkavaksi sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana asunto irtisanotaan ja irtisanomisilmoitus on saatettu vuokranantajalle tiedoksi kirjallisesti. Vuokrasuhde päättyy siis aina irtisanomista seuraavan täyden kuukauden loppuun.

Ilmoitathan irtisanomisestasi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, mielellään jo ennen irtisanomisajan alkamista. Tämä auttaa meitä asunnon vuokraamisessa edelleen. Huomaathan, että löydettyämme uuden vuokralaisehdokkaan, lähtökohtaisesti poismuuttava asukas esittelee asunnon uudelle. Tähän kysymme suostumuksesi etukäteen.

Kun olet muuttanut asunnosta, asunto tarkastetaan. Jos asunto on kunnossa, loppuvesilasku ja muut maksut maksettu sekä kaikki kuitatut avaimet palautettu, vakuus palautetaan sinulle lähiviikkojen aikana, viimeistään kuukauden kuluttua poismuutosta.

Voit myös tehdä irtisanomisilmoituksen tulostamalla irtisanomis-lomakkeen täältä. Voit täyttää ja lähettää lomakkeen sähköpostilla osoitteeseen vuokraus@a-kruunu.fi tai A-Kruunu Oy, Arabiankatu 12, 00560 Helsinki.