Asuntohakemus – koti löytyy A-Kruunun vuokra-asunnosta

Asuntoihimme on ns. jatkuva haku, joten voit täyttää ja lähettää asuntohakemuksen milloin tahansa. Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Voit hakea samalla hakemuksella asuntoa yhdestä tai useammassa kohteesta yhdeltä tai useammalta paikkakunnalta. Hakemuksesi on voimassa 3 kuukautta.

Voit hakea asuntoa uudiskohteestamme ja/tai valmiiden kohteiden vapaiden asuntojen joukosta. Kun liityt uudiskohteen postituslistalle ennen kohteen valmistumista, saat sähköpostiisi tiedon hakuajan alkamisesta. Täällä voit tutustua uudiskohteisiimme. A-Kruunulla on myös valmiita kohteita eri puolilla pääkaupunkiseutua, kehyskuntia sekä muita suurimpia kaupunkialueita. Vapaana oleviin valmiisiin vuokra-asuntoihin voit tutustua asuntohaun kautta.

Pyrimme tarjoamaan asuntoja niitä eniten tarvitseville asuntotarpeen kiireellisyys ja hakijan varallisuus huomioiden. Kaikki A-Kruunun asunnot ovat ARA-vuokra-asuntoja, joten asukasvalinnoissa noudatamme ARA:n asukasvalintaohjeistusta. Hakemus kannattaa tehdä ja lähettää ennakkoon, ja asukasvalinnat tehdään kaikista kyseiseen asuntotyyppiin kohdistuneista hakemuksista. Jos valinta kohdistuu sinuun, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.