Asuntohakemus – koti löytyy A-Kruunun vuokra-asunnosta

Asuntoihimme on ns. jatkuva haku, joten voit täyttää ja lähettää asuntohakemuksen milloin tahansa. Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Hakemuksesi on voimassa 3 kuukautta.

Voit hakea asuntoa uudiskohteestamme ja/tai valmiiden kohteiden vapaiden asuntojen joukosta. Kun liityt uudiskohteen postituslistalle ennen kohteen valmistumista, saat sähköpostiisi tiedon hakuajan alkamisesta. Täällä voit tutustua uudiskohteisiimme. A-Kruunulla on myös valmiita kohteita eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata. Vapaana oleviin valmiisiin vuokra-asuntoihin voit tutustua asuntohaun kautta.

Pyrimme tarjoamaan asuntoja niitä eniten tarvitseville asuntotarpeen kiireellisyys ja hakijan varallisuus huomioiden. Kaikki A-Kruunun asunnot ovat ARA-vuokra-asuntoja, joten asukasvalinnoissa noudatamme ARA:n asukasvalintaohjeistusta. Hakemus kannattaa tehdä ja lähettää ennakkoon, ja asukasvalinnat tehdään kaikista kyseiseen asuntotyyppiin kohdistuneista hakemuksista. Jos valinta kohdistuu sinuun, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.