Nyheter

A-Kruunun yritysvastuuraportti 2020 on julkaistu

Vastuullisuus on olennainen osa A-Kruunun ydintoimintaa ja strategiaa. Uusi vastuullisuusohjelma otettiin käyttöön vuonna 2020 ja se rakentuu neljän teeman ympärille: mahdollistamme viihtyisän ja turvallisen asumisen, rakennamme kestävää kaupunkiympäristöä, tuemme yhteiskunnallista kehitystä sekä panostamme työyhteisöön. Yritysvastuuraportissa tarkastellaan vastuullisuustyön toteutumista vuonna 2020, kerrotaan tehdyistä toimenpiteistä ja saavutetuista tavoitteista.

Vuoden 2020 raportti osoittaa sen, että onnistuimme saavuttamaan lähes kaikki asettamamme tavoitteet koronatilanteesta huolimatta. Tulemme päivittämään tavoitteitamme matkan varrella ja uskomme siihen, että muutos onnistuu ryhtymällä pieniin ja suuriin tekoihin.

Kiinteistökantamme kasvihuonepäästöt alenivat yli 39 % verrattuna edellisen vuoteen 2019. Tästä vähennyksestä 22 %-yksikköä aiheutui siitä, että kiinteistöillämme siirryttiin uusiutuvaan sähköön. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että jo olemassa olevilla ja helposti käyttöön otettavilla keinoillakin voi olla suuri vaikutus.

Tutustu yritysvastuuraporttiin, jota pääset lukemaan oheisen linkin kautta: A-Kruunun yritysvastuuraportti 2020
 

Lisätietoja:
Hallintopäällikkö Riikka Vitakoski, puh. 050 527 0795
Toimitusjohtaja Jari Mäkimattila, puh. 040 755 3924

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@a-kruunu.fi