Nyheter & bloggar

Ekonomisti tekee tutkimusta kohtuuhintaisesta asumisesta

Läs berättelsen

Kierrätysasiat kokosivat väkeä koolle Lummetiellä

Läs berättelsen
Ansvarsfullhet

A-Kruunu är ett Green Office-kontor

A-Kruunus kontor fick WWF Finlands Green Office-certifikat 24.5.2023. Vi har skapat ett eget miljöprogram och egna mål för vår arbetsplats och förbundit oss att följa Green Office-kriterierna.

Grupputhyrning

I ett grupphyreshem bor en ny typ av gemenskap

A-Kruunu har tillsammans med arkitekter från Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli utvecklat ett nytt koncept för grupputhyrning. Idén med grupputhyrning är att det i samma bostad bor flera hyresgäster som var och en har ett eget hyresavtal. De första grupphyresbostäderna färdigställdes vid Kronbergsstranden i Helsingfors i Håkanvikskvarteret i oktober 2021 och de byggdes specifikt för att fungera som grupphyresbostäder. I oktober 2022 färdigställdes 7 grupphyresbostäder på Västrahamnsgatan på Busholmen och följande grupphyresbostäder färdigställs på Hamnmästarkajen på Knekten uppskattningsvis i juni 2024.

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Vi sammanställde svar på vanliga frågor för dem som söker hyresbostad hos A-Kruunu, för dem som redan bor i en av våra bostäder, för dem som flyttar in i en bostad och för dem som flyttar ut ur en bostad.