Vuokrattavissa kaksioita

Nurmijärven Jouhisarankuja 1 ja 3

Viihtyisiä parvekkeellisia kaksioita Klaukkalan keskustan alueella viihtyisässä puukerrostalokorttelissa, jossa oma suojaisa piha-alue. Asunnoissa on tyylikkäät, kestävät pintamateriaalit, hyvin kaappitilaa ja vakiovarusteena astianpesukone. Kaupunkimainen ympäristö, monipuoliset palvelut, urheilukentät ja -hallit sijaitsevat kävelymatkan päässä, luontoon pääset heti kotiovelta.

2h + kt + lasitettu parveke
Kaksioiden koot 47,0 m²
Kaksioiden vuokrat alk. 734,02€/kk

Tulossa

Helsingin Konttinosturinkuja

Nihti on Sompasaaren eteläisimmässä kärjessä oleva saari itäisessä kantakaupungissa, joka kuuluu Sörnäisten kaupunginosaan. Vanhalla Sörnäisten satama-aluella Nihdinkanavalla erotetut Nihti ja Sompasaari muodostavat kantakaupunkimaisen alueen, jonka katujen nimistö pohjautuu alueen satamaan ja merenkäyntiin, Nihdin rannoille toteutetaan monipuolisia virkistys- ja ulkoilualueita.

Uutiset & Blogit

Kaupunkisuunnittelusta puuttuu usein tieto asuinalueiden sosiaalisesta luonteesta

Lue juttu

Vuokrien tasaamisen tavoitteena turvata tasainen vuokrakehitys

Lue juttu
Vastuullisuus

A-Kruunu on Green Office -toimisto

A-Kruunun toimisto sai WWF Suomi Green Office -sertifikaatin 24.5.2023. Olemme luoneet oman ympäristöohjelman ja tavoitteet työpaikallemme ja sitoutuneet noudattamaan Green Office -kriteereitä.

Ryhmävuokraus

Ryhmävuokrakodissa asuu uudenlainen yhteisöllisyys

A-Kruunu on kehittänyt yhdessä Talli Arkkitehtien kanssa uudenlaisen ryhmävuokrauskonseptin. Ryhmävuokrauksen ideana on se, että samassa asunnossa asuu useita asukkaita, joilla kullakin on oma vuokrasopimus. Ensimmäiset ryhmävuokra-asunnot valmistuivat Helsingin Kruunuvuorenrantaan Haakoninlahden kortteliin lokakuussa 2021 ja ne rakennettiin palvelemaan nimenomaan ryhmävuokra-asumisen käyttötarkoitusta. Lokakuussa 2022 valmistui Länsisatamankadulle Jätkäsaareen 7 ryhmävuokra-asuntoa ja seuraavat ryhmävuokra-asunnot valmistuvat Nihdin Konttinorturinkujalle arviolta kesäkuussa 2024.

Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset

Ko­ko­sim­me vas­tauk­sia usein ky­syt­tyi­hin ky­sy­myk­siin A-Kruu­nus­ta vuok­ra-asun­toa ha­ke­val­le, asun­nos­sa asu­val­le, se­kä asun­toon muut­ta­val­le ja asun­nos­ta pois muut­ta­val­le.