Työpaikat

Työpaikat A‑Kruunussa

A-Kruunussa on kiinnostavia ja haastavia työtehtäviä mielenkiintoisessa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä toimintaympäristössä.

 

A-Kruunu on valtion erityistehtäväyhtiö, joka rakennuttaa vuosittain noin 400 viihtyisää ja kohtuuhintaista vuokra-asuntoa omaan omistukseensa ja vuokraa niitä pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa sekä muilla suurimmilla kaupunkialueilla. Yhtiön tehtävänä on myös edistää puurakentamista, asumisen innovaatioita, kiertotaloutta ja vähähiilisyyttä. Meillä työskentelee yli kolmekymmentä kiinteistöalan ammattilaista viihtyisässä työympäristössä Helsingin Pasilassa.

A-Kruunussa pääset tekemään kiinnostavia ja haastavia työtehtäviä mielenkiintoisessa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä toimintaympäristössä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Tavoitteenamme on kasvaa siten, että vuosittainen asuntoaloitusten määrä on 400 asuntoa Helsingin seudulla sekä muilla suurimmilla kaupunkiseuduilla.

Rakennuttamisen lisäksi olemme mukana useissa asumiseen liittyvissä kehitys- ja tutkimushankkeissa. Niitä ovat mm. puurakentamisen innovaatiot ja kaupungissa asuvien lapsiperheiden asumisen uudet ratkaisut sekä uudet konseptit, jotka liittyvät ryhmävuokra-asumiseen ja yhteisöllisen palvelukorttelin kehittämiseen.

Syksyllä 2022 tehdyn henkilöstökyselyn mukaan "A-Kruunulle annetut erityistehtävät koetaan yhteiskunnallisesti tärkeiksi ja joka neljäs A-kruunulainen on täysin sitä mieltä, että erityistehtävät tekevät A-Kruunusta houkuttelevan työpaikan."

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.