Uutinen

Espoon Leppävaaraan 44 uutta vuokra-asuntoa

A-Kruunu Oy ja JM Suomi Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Puustellinkallion alueelle rakennettavasta korkotukivuokratalosta. Kohteen sijainti on erinomainen Turuntien varrella lähelle Kehä ykköstä.

4–5-kerroksiseen taloon on tulossa 44 keskipinta-alaltaan 55,3-neliöstä asuntoa. Tontti sijaitsee lähellä Leppävaaran ja Sellon kauppakeskuksen palveluja. Myös juna- ja bussiliikenneyhteydet sekä tulevan Raide-Jokerin asema ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Asuntoihin ei tule huoneistokohtaista saunaa vaan talosauna. Kohteen muita yhteistiloja ovat pienpesula ja kerhohuone. Autopaikat sijoittuvat viereiseen pysäköintitaloon.

- Leppävaaran hanke on erinomainen lisä tuotantoomme. Rakennutamme kohteita hyvien liikenneyhteyksien varrelle tukemaan kasvukeskusten kehitystä. Asuntojen vuokrataso tulee Puustellinkalliossa olemaan ARA-asuntojen omakustannusperiaatteen mukaisesti kohtuullinen, toteaa toimitusjohtaja Jari Mäkimattila.

Puustellinkalliolle rakentuu kaiken kaikkiaan noin 850 uutta asuntoa, joista noin 150 on vuokra-asuntoja. Alue on kaavoitettu kumppanuuskaavoituksen mallilla.

- A-Kruunulle rakentamamme talo on osa alueen alkuvaiheen rakentamista, ja olemme iloisia, että tämä hanke osaltaan on vauhdittamassa uuden asuinalueen rakentumista. Yhteistyömme A-Kruunun kanssa on ollut jouhevaa, ja kaikki on mennyt juuri niin kuin on suunniteltu ja sovittu, kertoo JM Suomi Oy:n toimitusjohtaja Markus Heino.

Kohteen rakentaminen aloitetaan heti ja arvioitu valmistumisaika on ensi vuoden syyskuussa. Asunnot tulevat hakuun kolme kuukautta ennen valmistumista.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Mäkimattila, jari.makimattila@a-kruunu.fi, puh. 040 755 3924
Toimitusjohtaja Markus Heino, markus.heino@jmoy.fi, puh. 040 5001263