News article

Lenkkisaunojen ja kerhotilojen käyttäminen 1.6.2021 lähtien

Poikkeusolot ja rajoitukset A-Kruunun talojen yhteisissä tiloissa ovat pääosin edelleen voimassa.  Asukkaiden lenkkisaunat ovat pois käytöstä. Kerhotilat otetaan käyttöön Etelä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) rajoituksia noudattaen 1.6.2021 lähtien. 

Lisätietoja voimassa olevista rajoituksista voit lukea Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivuilta. Ajankohtaista viranomaisohjeistusta kannattaa seurata myös THL:n sivuilla.

Muistutamme kaikkia asukkaitamme erittäin huolellisesta käsi- ja yskimishygieniasta. Vältä kaiteisiin, kahvoihin, hissien nappeihin ja muihin pintoihin koskemista likaisilla tai paljailla käsillä. Toivomme, että yhteisissä tiloissa oleskellaan ainoastaan yksin tai oman seurueen kanssa ja noudatetaan turvavälisuosituksia.

Jos teet vikailmoituksen, kertokaa viestissänne, jos asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut tai koronan takia karanteenissa olevia henkilöitä. Pyydämme, että jätätte kiireettömät huoltopyynnöt myöhäisempään ajankohtaan. Talokohtaiset yhteystiedot huoltoyhtiöön löydät talokohtaisilta asukassivuilta