News article

Vuokra-asuminen rivitalossa kiinnostaa Järvenpäässä

A-Kruunu Oy:n ensimmäinen kohde Järvenpäähän valmistui kesäkuun lopussa. Rivitalokohde Lepolan Kurkiaurankadulla osoittautui erittäin suosituksi. Hakijoita kohteeseen oli ennätysmäärä.

A-Kruunu toteuttaa kohteita hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrelle, ja valmistunut hanke sijaitsee Ainolan juna-aseman tuntumassa. Samalla se sijaitsee Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa lähellä Järvenpään palveluita.

Erityisen paljon hakijoina oli lapsiperheitä.

- Hakijoiden mittava määrä kertoo ikävällä tavalla lapsiperheiden tilanteesta pääkaupunkiseudulla. Kohtuuhintaisista perheasunnoista on kova pula, korostaa toimitusjohtaja Jari Mäkimattila.

Kurkiaurankadun rivitalokohteessa on 39 asuntoa, ja asuntojen keskipinta-ala on normaalia A-Kruunun uudiskohdetta suurempi, 67 neliötä. Keskivuokra  on noin  11 euroa neliöltä.

- Omakustannusperiaatteeseen perustuva, kohtuullinen vuokrataso selittää osaltaan kohteen suosiota. Asukkaat valittiin  ARA:n valintaperusteiden mukaisesti, toteaa Mäkimattila.

A-Kruunulle valmistuu tänä vuonna 200 asuntoa Helsingin seudulle ja tavoitteena on käynnistää noin 500 asunnon tuotanto.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jari Mäkimattila, A-Kruunu Oy, puh. 040 755 3924