News article

Tuusulaan valmistui monimuotoinen vuokrataloyhteisö

Metsävadelmantie 2:teen valmistui A-Kruunun vuokratalokohde, joka kiinnosti erityisesti nuoria hakijoita, niin perheellisiä kuin yksin asuvia tuusulalaisia. Kerros- ja rivitalomuotoinen asuinyhteisö sulautui hyvin pientalovaltaiselle asuinalueelle.

Tuusulan vuoden 2020 asuntomessualueen välittömään läheisyyteen valmistui kaksi nelikerroksista kerrostaloa ja neljä kaksikerroksista rivitaloa. 76 asunnon keskinelilövuokra on 12,78 euroa neliöltä kuukaudessa. Hakemuksia asuntoihin tuli hakuaikana 597.

Metsävadelmatie 2

- Kohteen rivitaloasunnot herättivät paljon kiinnostusta. Myös luonnonläheisyys sekä asuntojen edullinen vuokra saivat kiitosta hakijoilta. Vaikka hakijoiden painopiste oli nuoremmissa hakijoissa, taloon muutti kaikenikäisiä asukkaita, kertoo vuokrauspäällikkö Laura Kalakoski.

Talojen asuntojakauma on A-Kruunun mallin mukaan monipuolinen: yksiöitä 14, kaksioita 29, kolmioita 12 ja neliöitä 21. Huoneistojen keskipinta-ala on 51,9 m2. Kohteeseen tuli myös normaaliin ARA-tuotannon tapaan hyvät yhteistilat: sauna-, kerho- ja pesulatilat sekä molempiin kerrostaloihin erilliset lastenvaunuvarastot.

Metsävadelmatie 2

- Hankkeen urakoitsija Rakennuspetäjä Oy ansaitsee kiitoksen erinomaisesti hoidetusta urakoinnista. Hanke eteni suunnitellusti huolimatta poikkeusoloista, joiden keskellä se jouduttiin toteuttamaan, kehuu rakennuttamisjohtaja Jouni Isomöttönen ja kiittää hyvästä yhteistyöstä myös hankkeen suunnittelijoita sekä Tuusulan kunnan edustajia.

Metsävadelmantie 2:den talot on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy ja pääsuunnittelijana on toiminut arkkitehti Sauli Kosonen.

Metsävadelmatie 2