News article

Jokainen kerätty roska on hyvä asia

Tänä keväänä Yle kannusti koko Suomea keräämään miljoona pussia roskia pois ympäristöä likaamasta. Ylen kampanjaa tukemaan A-Kruunu järjesti oman roskapussikampanjan taloissaan. Lahjakorttiarvonnat menivät Kirkkonummelle ja Keravalle.

Roskakampanjoiden tavoitteena oli saada ympäristöt siistiksi ja vähentää myös välinpitämättömyyttä roskaamista kohtaan sekä havahduttaa ihmiset näkemään roskien määrä. Ylen tavoite miljoona kerättyä roskapussia ei määräaikaan, 14.6. mennessä taida toteutua, mutta roskia on kuitenkin kerätty kiitettävästi.

A-Kruunun kampanjaan osallistui kaksi asuinyhteisöä, Kirkkonummen Pakrintie 4 ja Keravan Kaakkurinpolku 6.

- Jokainen pois kerätty roska on erinomainen asia ympäristön siisteyden näkökulmasta katsottuna. Kiitos aktiivisille osallistujille, joiden toiminnan ansiosta mukana olleiden talojen asukkaiden asumisviihtyisyys parani, toteaa kiinteistöpalvelupäällikkö Petteri Puolanne ja kannustaa kaikkia omatoimiseen aktiivisuuteen jatkossakin.

- Roskien kerääminen tuo kerääjälle hyvän mielen, pitää ympäristön siistinä ja toimii myös esimerkkinä erityisesti lapsille.

kuvituskuva

Roskakampanjaan osallistuneiden talojen kesken arvottiin 500 euron arvoinen ylimääräinen asukastoimintamääräraha. Arpaonni suosi Pakrintie 4:n asukkaita.

Myös yksittäinen asukas pystyi osallistumaan kampanjaan lähettämällä kuvia toiminnastaan ja osallistumalla 50 euron arvoisen lahjakortin arvontaan kodinelektroniikkaliikkeeseen. Arpaonni suosi Jaana Sildéniä Kaakkurinpolulta Keravalta.