Uutinen

A-Kruunulle asuntoja Espooseen

A-Kruunulle valmistuu tammi-helmikuuussa kaksi vuokratalohanketta Espooseen, toinen Mäkkylän Puustellinmäkeen ja toinen Saunalahteen. Kohtuuhintaisiin asuntoihin oli runsaasti hakijoita.

Puustellinmäen hanke osoitteessa Ruutikellarintie 4 sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Leppävaaran ja Sellon kauppakeskuksen palveluja. Myös juna- ja bussiliikenneyhteydet sekä tulevan Raide-Jokerin asema ovat kävelymatkan etäisyydellä. Kohde valmistui tammikuun lopussa.

- 1300 hakijan määrä kertoo tämän tyyppisten kohteiden tarpeellisuudesta pääkaupunkiseudulla. Asukkaat arvostavat sitä, että uusia laadukkaita asuntoja on saatavissa juuri niin kohtuuhintaan kuin näiden asuntojen vuokrat ovat. Keskivuokra on 13,88 euroa neliöltä kuukaudessa, kertoo kiinteistöpalvelupäällikkö Petteri Puolanne.

 4-5 kerroksiseen taloon toteutettiin 44 keskipinta-alaltaan 55,3 neliöstä asuntoa. Asunnoissa ei ole huoneistokohtaista saunaa vaan saunomaan pääsee talosaunassa. Muita yhteistiloja ovat pienpesula ja kerhohuone. Autopaikat sijoittuvat viereiseen pysäköintitaloon. Pääurakoitsijana toimi JM Suomi Oy.

Ulkokuva Mäkkylään valmistuneesta A-Kruunun kerrostalosta

Sisäkuva A-Kruunun Mäkkylään valmistuneesta vuokra-asunnosta

Myös Saunalahdessa Kivenlahden metroaseman läheisyydessä sijaitseva Paapuuri 2:een oli runsaasti hakijoita, 600. Keskivuokra kohteessa on 13,63 euroa neliöltä kuukaudessa.

Kahteen 6-kerroksiseen rakennukseen valmistuu helmikuun puolessa välissä 49 asuntoa, joiden keskipinta-ala on 52,3 m². Asuntoja taloissa on 28,5 neliön yksiöistä 85 neliön perheasuntoihin. Kohteen pääurakoitsijana toimi Rakennus- ja Insinööritoimisto Tricon Oy.