Uutinen

Keravalle valmistui 51 asuntoa aseman läheisyyteen

Kehittyvälle ja tiivistyvälle Länsi-Jaakkolan alueelle valmistui A-Kruunun uusin vuokratalokohde osoitteeseen Palopellonkatu 8. Tulevat asukkaat arvostavat keskeistä sijaintia, kohtuullista vuokraa ja asuntojen uutuutta.

Kohteen 51 asuntoa haki 246 asunnon tarvitsijaa. Asukkaat valittiin ARAn ohjeistuksen mukaan tarveharkintaisesti. Asuntojen keskivuokra on 12,93 euroa jyvitetyltä neliöltä kuukaudessa.

- Hakijoita kiinnosti kohtuullisen vuokratason lisäksi keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella ja palveluiden äärellä. Monet mainitsivat myös asunnon uutuuden tärkeyden, kertoo asuntojen vuokrauksesta vastaava palvelupäällikkö Laura Kalakoski.

Keravan aseman kautta kuljetaan töihin yhä useammin sekä Helsingin että Lahden suuntaan.

- Toteutamme vastuullisuusohjelmaamme rakennuttamalla kohtuuhintaisia asuntoja tällaisille paikoille julkisten liikenneyhteyksien varrelle. Samalla helpotetaan asukkaiden arkea ja edistetään elinkeinoelämän toimintamahdollisuuksia, toteaa toimitusjohtaja Jari Mäkimattila.

valokuva A-Kruunun Palopellonkadun kohteen sisäpihalta

valokuva A-Kruunun Palopellonkadun asunnon sisältä

A-Kruunulla on Keravalla toinenkin vuokratalokohde Kaakkurinpolulla, sekin lähellä Keravan asemaa ja keskustan palveluita. Myös sen kohteen asunnot olivat erittäin kysyttyjä.

Palopellonkatu 8 A:n on suunnitellut Arkkitehtipalvelu Oy ja Varte Oy:n kehittämälle asuntoalueelle rakennetun kohteen pääurakoitsijana toimi Varte Lahti Oy.