Uutinen

A-Kruunu toteuttaa Sipooseen ARA-vuokratalon

Sipoon keskukseen, Nikkilän Jokilaaksoon on tulossa 46 asunnon vuokratalo, jonka rakentaminen alkaa tänä syksynä. A-Kruunun kohde monipuolistaa asuntotarjontaa kasvavalla alueella, jossa uusia vuokrataloja ei ole toteutettu pitkään aikaan.

- Arviomme mukaan Nikkilässä on merkittävässä määrin kysyntää kohtuuhintaiselle asuntotuotannolle, jota ei ole juurikaan rakennettu viime vuosina. Alueen kaupalliset ja julkiset palvelut ovat myös erinomaiset, joten asumisen perusedellytykset ovat jo kunnossa, toteaa A-Kruunu Oy:n toimitusjohtaja Jari Mäkimattila.

Jokilaakson alueen välittömästä läheisyydestä löytyvät niin päivittäistavarakaupat, terveyspalvelut, päiväkodit kuin myös koulut ala-asteesta lukioon sekä suomen- että ruotsinkielisinä. A-Kruunun tontin vieressä sijaitsevalta pysäkiltä pääsee bussilla niin Helsinkiin, Keravalle kuin Porvooseen.

- Oletamme, että talomme kiinnostaa kaikenikäisiä hakijoita, sillä asuntoja taloon tulee yksiöistä  perheasuntoihin. Vuokrataso tulee olemaan kohtuullinen kuten valtion tukemassa asuntotuotannossa kuuluu ollakin, toteaa Mäkimattila.

Hankkeen rakentaa Rakennusliike Lapti Oy ja asunnot ovat valmiit syksyllä 2018. Asuntoja voi hakea kolme kuukautta ennen kohteen valmistumista.

- A-Kruunu rakentaa taloja Helsingin seudulle hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Nikkilä on selvästi kehittymässä tärkeäksi osaksi Helsingin työssäkäyntialuetta. Tällaisille alueille on tärkeää saada myös kohtuuhintaista asuntotuotantoa, korostaa Mäkimattila.

Jokilaakson uudelle asuinalueelle arvioidaan muuttavan noin tuhat asukasta. Alueelle on kaavoitettu asuntotuotantoa noin 50 000 kerrosneliömetriä. A-Kruunun kohde kuuluu alueelle ensimmäisessä vaiheessa rakennettaviin kerrostaloihin.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jari Mäkimattila, A-Kruunu Oy, puh. 040 755 3924

www.a-kruunu.fi