Kohtuuhintaista asumista tarjoavien yhteisöjen ja yritysten International Social Housing Festival järjestettiin kesäkuussa kolmatta kertaa ja tällä kertaa Helsingissä, mihin saapui lähes 1000 vierasta eri puolilta maailmaa. Pääjärjestäjänä Suomessa toimi ARA, joka yhdessä Helsingin kaupungin, Housing Europen ja useiden yritysten ja yhteisöjen kanssa järjesti viikon aikana 80 tapahtumaa eri puolilla Helsinkiä. Festivaalin aikana käsiteltiin työpajoissa, seminaareissa ja vierailuilla kohtuuhintaisen asumisen roolia hyvän elämän ja ympäristö- ja sosiaalisen tasapainon saavuttamisessa.

Pitkän korkotukimallin kehittäminen on osa asuntopoliittista kahdeksan vuoden kehittämisohjelmaa. Mallin kehittämisellä pyritään muun muassa tuen ja rajoitusten nykyistä parempaan tasapainoon, ja sen myötä linjataan tulevaisuuden toimintamahdollisuuksia tällä eurooppalaisittainkin keskeisellä sektorilla.

A-Kruunun tavoitteena on olla hiilineutraali toimija vuonna 2030. Vähähiilisyystiekartta pyritään saamaan aikaan jo tämän vuoden puolella.